Slip fantasien løs 

Når det kommer til brudebuketter, er det kun fantasien der sætter grænser. Vi laver både smukke naturbuketter, store overdådige buketter, klassiske romantiske buketter, helt enkle buketter med fx fem langstilkede blomster, men også helt nyskabende og kunstneriske brudebuketter.

Det er netop det der kendetegner Bang & Thy. Vi sælger ikke standardiserede buketter, men tager os tid til unikke oplevelser og individuelle ønsker og drømme.

Gode råd til valg af brudebuket

Når du/I skal vælge en brudebuket, er det vigtigt at finde en stil der jeres personlighed og bryllup. Skal I fx giftes i skoven vil en brudebuket med vilde blomster måske være det helt rigtige. Vælg også gerne blomster, som betyder noget for jer som par. Blomster der vækker minder. Det giver brudebuketten en ekstra følelsesmæssig dimension.

Et andet godt råd er at undersøge, hvilken stil I foretrækker. Skal brudebuketten være rund eller dråbeformet? Stor eller lille? Hvilke farver foretrækker I? Der er mange faktorer at tage højde for, og derfor kan det være en fordel undersøge mulighederne forud for jeres møde med blomsterdekoratøren.

Notér hvad I godt kan lide, og find gerne billeder på nettet, der matcher jeres forestillinger. De overvejelser vil hurtigt hjælpe jer med at finde den helt rigtige type brudebuket.

Vi hjælper og rådgiver derudover hele vejen, så resultatet får det kreative tvist og den høje standard, der kendetegner Bang & Thys brudebuketter.

Inden I bestiller en brudebuket bør I overveje følgende:

  • Hvilken type buket foretrækker I?
  • Hvilken form skal buketten have?
  • Hvilke farver og blomster skal buketten have?
  • Hvilket prisleje ønsker I at ende ud med?

Knaphulsblomst & brudepigebuketter

Traditionen tro, modtager vi også mange sideløbende bestillinger på knaphulsblomster og brudepigebuketter, der matcher stilen på brudebuketten. Igen er det helt op til brudeparret. Uanset hvad I vælger, står vi til rådighed med gode råd og innovative input.  

Traditioner

Ifølge traditionen er brudebuketten gommens ansvar alene. Gommen skal både vælge blomsterne, afhente og betale for brudebuketten. En lidt ældre tradition, som godt kan give nogle utilsigtede dilemmaer i dagens Danmark.

Hos Bang & Thy oplever vi da også at brudebuketten bringer størst glæde, hvis brudeparret er enige om bukettens udseende. Vi skal hjælpe parret med at indkapsle en fælles fremtid med blomster – Noget der altid fungerer bedst, når alle forventninger imødekommes og respekteres.