Træd ind i Bang & Thys Grønne Univers – Vi glæder os til at betjene dig!

Mød Dean

dean@bangogthy.dk

Blomsterbutikken Bang & Thy i Århus har efterhånden eksisteret i over ti år. Dean Bang Thy, som startede virksomheden, er autodidakt blomsterdekoratør. Hans interesse for blomster opstod allerede i 8. klasse, da han var i skolepraktik hos en blomsterdekoratør. Allerede inden Dean fyldte 20 år, blev han indehaver af egen blomsterbutik i Sønderjylland. Efter en årrække blev Sønderjylland udskiftet med Århus, og her har Dean efterhånden slået rødder.

Som autodidakt blomsterdekoratør er Deans arbejdsfilosofi alt andet end standardiseret. Hos Bang & Thy skræddersyes alle bestillinger til den enkelte kunde – uanset om der er tale om store erhvervskunder eller enkeltpersoner, der spontant besøger blomsterbutikken i Århus.

Mød Maibritt

Det er fem år siden, at Maibritt søgte elevplads ved Bang & Thy. I dag ser hun ligesom Dean butikken som sin egen, og sikrer dagligt at kunderne får den særlige kvalitet som Bang & Thy er kendte for.

Sammen med Dean udgør Majbrit fundamentet for butikkens daglige drift. Majbrit er god til at aflæse kundernes behov og ønsker. Det er vigtigt, for det at give blomster er ofte meget individuelt og personligt. Det er vigtigt at ramme rigtig hver gang – Det er altid målet hos Bang & Thy.

Mød Sissel

Sissel er vores talentfulde voksenelev. Hun har allerede mange års erfaring fra blomsterbranchen, og er et sandt naturtalent, når det kommer til at binde blomster- og brudebuketter. Et håndværk elever først arbejder med senere i uddannelsesforløbet.

Sidsel er imidlertid allerede så dygtig, at hun allerede binder blomster på samme niveau, som butikkens øvrige ansatte. Sidsel har tidligere arbejdet hos én af Københavns førende blomsterkunstnere, så vi er meget stolte over, at have hende i vores stab.

Mød Malene

Vores dygtige blomsterbinder Malene forsker i design og udvikling af medicin, når hun ikke står i butikken og betjener vores kunder. Hun er et selvlært naturtalent, som vi er stolte over at have i staben.

Malene er smilende og professionel, og møder vores kunder med empati og professionalisme.

Mød Liva

Liva er Bang & Thys søde og rolige butikshund på to år. Den er af racen engelsk staffordshire bull terrier, som er kendt for sin store omsorg for børn – faktisk i en sådan grad, at den også går under betegnelsen ”The Nanny dog”. Liva er da også en glad hund, som gerne hilser på vores kunder, når kunderne spørger efter hende.

Oftest ligger Liva og hygger sig i vores baglokale. Hos Bang & Thy er vi meget glade for hunde, derfor er kundernes hunde også meget velkomne i butikken. Selvfølgelig altid under hensyntagen til andre kunder og blomsterbutikkens inventar.