Hos Bang & Thy har vi både små forretninger og helt store virksomheder blandt vores kunder. Hver eneste kunde, får skræddersyede buketter, som passer til virksomhedens ønsker og visuelle udtryk.

Der er en voksende interesse for at få blomster på abonnementer. Hos Bang & Thy sikrer vi vores kunder den ekstra service, kvalitet og designmæssige kant, som kendetegner alt vores arbejde. Det har sikret os mange, langvarige samarbejder med erhvervslivet. Aftaler som vi løbende opdaterer og udbygger efter behov.

Smukke blomster skaber arbejdsglæde og begejstring hos både kunder og ansatte!

Hvordan fungerer et blomster abonnement?

Bang & Thys blomster abonnement kan skræddersyes efter behov. Flere kunder bestiller måske én eller to faste buketter om ugen. Bestillinger, der foretages pr. kvartal. Man kan også bestille fødselsdagsbuketter, som leveres på medarbejdernes fødselsdage. Nogle af vores erhvervskunder har nummererede vaser, som de bestiller blomster til efter behov.

Der kan fx være tale om konferencelokaler, som firmaet kun lejlighedsvist ønsker blomster til. Vi tilpasser os Jeres behov, og sikrer Jer kvalitet og blomstrende skønhed på ugentlig basis.

Skræddersyede blomsterbuketter

Hos Bang & Thy kan du købe skræddersyede blomsterbuketter på abonnement til virksomheden fra 250kr. pr. buket og op efter. Du sikres kvalitet og raffinerede blomster kreationer, der vækker opmærksomhed og glæde.

Vores kunder fortjener et ekstra lag finesse og den ekstra service, der altid kendetegner Bang & Thy.
Ring og hør mere – Vi glæder os til at hjælpe dig/Jer.

* Hos Bang & Thy leverer vi kun blomster på abonnement i form af buketter og blomsterdekorationer. Vi udfører ikke beplantningsarbejde.