Hvilke blomster skal jeg vælge?

Vi anbefaler vores kunder at vælge blomster, der havde særlig betydning for afdøde. Det giver bårebuketten, og de øvrige blomsterdekorationer ved begravelsen, et ekstra betydningslag.

Elskede afdøde fx blomsterne fra egen have, bruger vi gerne vedkommendes egne blomster i bårebuketten og på kisten. Afdødes ønsker respekteres og udtrykkes, så blomsterne taler deres helt eget, individuelle sprog.

Hvad skal jeg skrive i kortet?

Bårebuketten og kortet er et sidste farvel til gode venner og familie. Tanker og følelser udtrykt igennem naturens visuelle formsprog kombineret med en hjertelig hilsen. Herved viser vi de efterladte, at vi tænker på dem og afdøde. I sorgens stund er det imidlertid ofte svært, at finde ordene til et sidste farvel.

Det oplever vi igen og igen hos Bang & Thy, og vi prøver derfor altid at hjælpe vores kunder, så godt vi kan. Her et par forslag til, hvad man kan skrive i det kort, der vedlægges bårebuketten. Korte hilsner, som stadig siger alt.

  • I hjertet gemt, aldrig glemt
  • Med dyb medfølelse
  • Ord rækker ikke
  • 1000 tak for de mange gode stunder & minder
  • Altid savnet – aldrig glemt
  • Vi glemmer dig aldrig

Borgerlige Begravelser

Flere og flere melder sig ud af folkekirken. Hos Bang & Thy oplever vi imidlertid ikke, at det har en indvirken på antallet af bestillinger af bårebuketter og kistepynt m.m. Ceremonien i forbindelse med en borgerlig begravelse, udføres ikke af en præst og heller ikke i en kirke.

Ofte benyttes i stedet et kapel. Her ønsker de fleste imidlertid stadig at udsmykke rummet og kisten med blomster. Bang & Thy står derfor klar til at hjælpe afhængigt af stedet eller måden.