Hos Bang & Thy er visionen enkel:  Vi gør vores kunder glade med blomster

Uanset om vi skal lave din brudebuket, friske kontoret op med smukke blomster på ugentlig basis, eller dekorere kirken i forbindelse med en begravelse – så handler det om, at glæde vores kunder med blomster i Århus. Glæden ved at fejre kærligheden. Glæden ved at møde på jobbet til synet og duften af smukke, friske blomster.

Selv når vi skal tage afsked med dem vi elsker, skaber de rigtige blomsterarrangementer glæde og ro. Det er med til at sætte et smukt og værdigt punktum for dem vi elsker. At arbejde med blomster i Århus, er et vigtigt erhverv.

Som blomsterdekoratører, er vi ofte med, når livets vigtigste øjeblikke fejres. Det er et stort ansvar, som vi med stolthed tager på vores skuldre.

Hos Bang & Thy drømmer vi altid stort – med fødderne solidt plantet i den jyske muld.
For selv når vi arbejder på overdådige, kunstneriske blomster-kreationer, så er det altid kundens ønsker der er fundamentet og omdrejningspunktet for vores arbejde.

Vi er kendte for vores kunstneriske kant, hvilket også er årsagen til at mange af vores kunder vælger os, men det er altid en fælles beslutning. God service og dialog er centralt for Bang & Thy.

Sammen finder vi den blomsterdekoration, der bringer størst glæde for dig og dem du holder af.